Het nieuwe jaar bij de Witte Schuur
maandag 18 december 2017

Woensdag 3 januari de Workshop - Muziek op schoot voor peuters en kleuters. Gezellig samen zingen, dansen en muziek maken! Ligt er buiten sneeuw? Wie weet gaat het binnen sneeuwen ! Misschien maken we een ritje met de arrenslee of gaan we met z’n allen schaatsen.

Wil je ook spelenderwijs de wondere wereld van de muziek ontdekken samen met je (klein)zoon/(klein)dochter? Kom dan meedoen met de winterworkshop “Muziek op Schoot voor peuters en kleuters” bij MEC de Witte Schuur in samenwerking met Marieke Botman, ‘Muziekpraktijk de Zevensprong’. 

Donderdag 4 januari Workshop - High tea voor vogels. Het is winter en de vogels buiten kunnen wel wat extra voedsel gebruiken. We gaan vetbollen in een kop en schotel maken om buiten in je tuin te hangen. Maar weet je wie de gasten zijn die op deze lekkernij afkomen? Ook gaan we met verrekijkers de vogels in onze tuin spotten. Om teleurstelling te voorkomen is het gewenst om je vooraf aan te melden want vol=vol. Kijk op onze site voor alle informatie en geef je snel op! www.mec-dewitteschuur.nl Mec de Witte Schuur, Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen. tel 0228 320310