Het Postkantoor 10 jaar
vrijdag 07 januari 2022

Er is weer een nieuw jaar aangebroken! Het Postkantoor start 2022 met veel enthousiasme en een positief gevoel. Ons theater viert dit jaar namelijk haar 10-jarig bestaan. In het voorjaar van 2012 werd het theater een feit en sindsdien is het dé ontmoetingsplek voor gerenommeerde artiesten, aanstormend talent en waar jong en oud elkaar ontmoeten.

Theaterprogramma
Helaas hebben de vrijwilligers, medewerkers en artiesten jullie in de afgelopen periode door de corona-maatregelen gemist. Het Postkantoor is niet hetzelfde zonder de gezelligheid van de bezoekers, dus wij kunnen niet wachten om jullie dit jaar weer te verwelkomen. “Volle zalen, het geroezemoes voor aanvang van de voorstelling, na afloop een borreltje in het theatercafé, het zijn aspecten die ieder ‘theateravondje uit’ tot een unieke en bijzondere ervaring maken. Nu wij dit in de afgelopen periode zo vaak hebben moeten missen, zijn wij nog meer vastberaden om ons publiek in 2022 te verrassen met een prachtig theaterprogramma. ”, zegt Algemeen Manager Maartje van Kraaij.

Hardop lachen en genieten
We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij. Er staan de komende maanden namelijk veel mooie dingen op de planning: Van geweldige cabaretiers die je hardop zullen laten lachen, muzikanten die je ontroeren of juist energie geven, lezingen die je aan het denken zetten, leuke kindervoorstellingen en nog veel meer. Kortom, het belooft een prachtig theaterjaar te worden.
Het Postkantoor, Hoofdstraat 17, Bovenkarspel, T. 0228-743910, www.hetpostkantoor.info