Het Wapen van Hoorn ook als feestlocatie
dinsdag 31 oktober 2017

De unieke locatie, vlak naast de historische Oosterpoort, de sfeervolle terrastuin en een zeer gevarieerde menukaart met veel dagverse producten, maken een bezoek aan het nieuwe restaurant extra bijzonder. Voor koffie, lunch, lounge assortiment en diner, maar ook als feestlocatie heeft Het Wapen van Hoorn haar gasten veel te bieden.

Steeds meer mensen weten de weg naar het Wapen van Hoorn te vinden. U kunt hier binnenlopen voor zowel een kopje koffie met gebak, als komen genieten van diverse lunchsuggesties. Ook kunt u hier gezamenlijk uitgebreid dineren of samen met vrienden of familie ontspannen in een lounge opstelling en diverse kleine gerechten delen.

Dezelfde ongedwongen en gastvrije sfeer vindt u ook terug in het restaurant. De menukaart toont een grote variatie aan smaken met o.a. keuze uit verschillende vis- en vleesgerechten of vegetarische mogelijkheden. De menukaart wordt regelmatig aangevuld met speciale diner voorstellen. 

Ook als feestlocatie biedt het Wapen van Hoorn een breed scala aan mogelijkheden. Denk aan een bruiloft, verjaardag, receptie of vergadering. Rinske hierover: ‘Het feest kan zowel binnen als buiten op ons terras plaatsvinden. De zaal kan verder naar wens worden aangekleed en ook worden de arrangementen in samenspraak met de gast samengesteld. Zo krijg iedereen het (thema)feest dat het beste bij hem en/of haar past.

Zeker onze grote terras tuin biedt volop mogelijkheden voor een unieke party. We hebben een aantal nieuwe vuurhaarden geplaatst die samen met de druivenranken een bijna mediterrane sfeer oproepen.’ 
Met oog op kerstdiners en feestelijke Nieuwjaar borrels van bedrijven en instellingen is het Wapen van Hoorn wellicht een goede optie.

Groepen tot 200 personen zijn van harte welkom. Gratis parkeermogelijkheden bevinden zich in de directe omgeving (Nieuwe Wal en Schellinkhouterdijk). Meer informatie: het Wapen van Hoorn, Kleine Oost 39 te Hoorn, tel: 0229-505817 of mail: info@wapenvanhoorn.nl Geopend op alle dagen van de week behalve woensdag (wel voor feesten en partijen).