Hoogkarspel is een Dekamarkt rijker
dinsdag 05 oktober 2021

Onder toezicht van diverse omwonenden knipte supermarktmanager Frans van der Blonk het lintje door en heette iedereen welkom in zijn nieuwe supermarkt. De eerste 200 klanten konden rekenen op een gratis bos bloemen.

Welkom
Supermarktmanager Frans van der Blonk vertelt: “Welkom bij mijn nieuwe DekaMarkt! Hier voel je het vakmanschap en zie je de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. Dit is een supermarkt met kwaliteitsvlees uit eigen slagerij, supervers brood uit eigen bakkerij en een uitgebreide versafdeling. Maar wel met de vertrouwde producten van DEEN, want heel wat van de bekende en gewaardeerde producten kom je gewoon nog tegen. Denk maar eens aan de knoflooksaus, kibbeling of ultraverse maaltijden uit de warme keuken. Ook zie je de bekende gezichten van de voormalig DEEN-collega’s gewoon nog terug. Kortom, het vertrouwde van D’EEN en al het voordeel van de ander! Kijk, proef en ervaar het zelf in jouw nieuwe DekaMarkt!”

DekaMarkt trakteert

De komst van DekaMarkt naar Hoogkarspel gaat niet onopgemerkt voorbij. Reversed graffiti fleurde de stoeptegels op als voorbode op de opening, op zaterdag 2 oktober ontvangen de eerste 200 klanten een gratis appeltaart en deelt de supermarkt vers gebakken poffertjes uit voor de winkel. Op zondag 3 oktober worden de eerste 200 klanten op gratis croissants getrakteerd. Verder kunnen de bewoners van Hoogkarspel rekenen op een lekker appeltje voor de dorst van DekaMarkt-collega’s die met een bakfiets rondrijden.
De supermarkt is 7 dagen per week open.