IJsselzand rommelmarkt
maandag 31 juli 2017

Inschrijven voor een tafel of grondplaats kan van 1 tot en met 16 augustus. Het is de eerste bewonersactiviteit in het opgefriste en verbouwde buurthuis. Ook is er een loterij waarmee u mooie prijzen kunt winnen. De rommelmarkt is het begin van een bruisend buurthuis in Plan Noord. Cindy Schiltmeijer kwam met het idee en kreeg hulp van haar buurtbewoners Jolanda van Dijk, Nel Peerdeman, Lonneke den Hartog, Reina Ras, Afra Schuitemaker en Rianne Hooyman. Als het een succesvol evenement wordt, dan organiseren deze dames de rommelmarkt meerdere keren per jaar. 

Na de zomervakantie komen er nog meer activiteiten in IJsselzand. Allemaal bedacht en georganiseerd door buurtbewoners. Zoals kookworkshops, een wandelclub met koffie na en een mini-bieb. Ze worden aangekondigd op de facebookpagina ‘Bruisend buurthuis Plan Noord en op www.welwonen.nu/welzijnswerk/activiteitenagenda.


Op de rommelmarkt zijn er 16 tafels te huur en 40 grondplaatsen. Een tafel kost € 3,00 en een grondplaats € 1,50. U betaalt € 5,00 borg die u weer terugkrijgt als u alles netjes achterlaat. Reserveren kan via Afra Schuitemaker op telefoonnummer 06 - 18705863.