Informatiedag cursussen in de Bonte Veer
zaterdag 24 juli 2021

Wil je werken aan je talenkennis, of je verdiepen in filosofie, kunst, economie of geschiedenis? Kom dan naar de informatiedag van de Westfriese Bibliotheken in De Bonte Veer.

De cursussen in Enkhuizen starten weer

In 2019 bestond de populaire Seniorenschool van Welwonen 15 jaar. Aan de cursussen namen jaarlijks ruim 450 cursisten deel. In 2020 heeft de Westfriese bibliotheek de Seniorenschool overgenomen en biedt vanaf september 2021 o.a. taalcursussen, literatuur, filosofie en geschiedenis aan. Alle geïnteresseerde volwassenen kunnen deelnemen! Kom en laat je informeren en inspireren op de informatiedag op 17 augustus in de Bonte Veer. De docenten en medewerkers van de Bibliotheek zijn aanwezig om informatie te verstrekken over de cursussen die aangeboden zullen worden. U bent van harte welkom!

Programma
Programma informatiedag 17 augustus: Van 10.30 tot 12.30 Engels voor gevorderden, Filosofie. Schetsen en tekenen. Vaderlandse geschiedenis. Van 13.30 tot 15.30 uur; Engels voor beginners, Economie, Kennismaking met Spanje, Europese kunstgeschiedenis, Frans voor beginners en gevorderden.
Aanmelden
Van tevoren aanmelden is niet noodzakelijk, wij zorgen ervoor dat de spreiding van de bezoekers verantwoord gebeurt. Inschrijven voor één of meer van de cursussen is op 17 augustus mogelijk.
Inschrijven is uiteraard ook op en na de informatiedag mogelijk via de site van de Westfriese bibliotheken: www.westfriesebibliotheken.nl/najaarscursus Begin augustus is het complete programma op de site te zien en zijn de cursussen te reserveren.

Naast een cursusaanbod wordt er bij de bibliotheek gewerkt aan een ‘Ontdek en Ontmoet’ programma met kortdurende activiteiten, workshops en een studie/ kenniskring.