Inspirerende Trouw & Informatiedag in Twisk
zaterdag 30 december 2017

Dit alles en meer van 11.00 tot 16.00 uur en de toegang is uiteraard geheel vrij… Wat is er leuker dan je een hele dag onder te dompelen in de sfeer van je eigen bruiloft, ideeën op te doen en de laatste trends te spotten. De Trouw & Informatiebeurs bezoeken geeft aanstaande bruidsparen de mogelijkheid om in korte tijd bij verschillende gespecialiseerde bedrijven informatie op te halen. Zij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze, aangepast aan elk huwelijksbudget.

Horen, zien, proeven én beleven, daar draait het tijdens de trouwbeurs op het luxe landgoed 't Twiskerslot te Twisk om. Laat je adviseren en inspireren bij de specialisten uit de trouwwereld van Noord-Holland. Daarnaast zijn het vaak regionale bedrijven die mee doen. Daar kan je dus ook na de beurs gemakkelijk nog even heen gaan, om verdere afspraken te maken.

Zondag 7 januari presenteren vele trouwspecialisten hun producten en diensten om jullie op weg te helpen om jullie eigen droombruiloft te creëren. Alles wat je nodig zou kunnen hebben vind je hier onder één dak. Van de ceremonie in de rustieke romantische tuin tot het aansnijden van de taart, het diner en het feest. Dit alles is tot in de puntjes verzorgd en helemaal naar de wensen van jullie, het toekomstige bruidspaar. Natuurlijk staan de meeste schijnwerpers deze dag op toekomstige bruiden, maar ook voor hun bruidegoms zijn er mooie aanbiedingen en speciale acties.

Namens alle trouwspecialisten ontvangst u tijdens de informatiedag een flute prosecco om een toast uit te brengen op het nieuwe jaar 2018. Graag tot ziens tijdens de Grote Trouw en Informatiedag op zondag 7 januari van 11.00-16:00 in 't Twiskerslot.