Interview met een mantelzorger
woensdag 16 oktober 2019

Op dinsdag 22 oktober is er in het Alzheimer Café Enkhuizen een bijeenkomst over het thema “Interview met een mantelzorger.”

Voor deze avond is een mantelzorger uitgenodigd. Gespreksleider is Jos Lankreijer. Er zal deze avond onder andere gesproken worden over hoe het is om mantelzorger te zijn. Hoe houdt je dit vol, red je dat wel alleen? Zijn er grenzen en waar kan ik terecht voor hulp? Wat gebeurt er als de mantelzorger uitvalt? Na de pauze is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen en tips.

Koffie en thee staan vanaf 19.00 uur klaar. Het programma duurt van 19.30 u. tot 
ca. 21.00 uur. Pianist Theo Essen verzorgt de muziek. Plaats: Woonzorgcentrum Herfstzon, via de ingang aan het Kwakerspad. Herfstzon is als volgt te bereiken: bij binnenkomst van de stad via de Koepoort na de brug de eerste straat linksaf (=Kwakerspad). Parkeren kan met de blauwe schijf op het parkeerterrein. Ook kan men voor buiten het parkeertrein op de avond zelf een parkeerkaart krijgen in het Café. De toegang is gratis. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Info: Elly de Jong. T. 0228-562563