Intocht Sinterklaas Lutjebroek
zaterdag 20 november 2021

 

Jazeker, ook dit jaar is het Sinterklaascomité van Lutjebroek hard aan het werk geweest om te regelen dat Sinterklaas een bezoek aan Lutjebroek zal brengen. Samen met zijn Pieten zal Sinterklaas op zaterdag 27 November in Lutjebroek zijn opwachting maken.

Optocht
Om 13.30 uur start de intocht vanaf het Silverhof. De optocht door het dorp gaat verder via P.J. Jongstraat ( Silverhof), Horn, Kolenberg, P.J. Jongstraat, Fresialaan, Dahlialaan, Lelielaan, Woidzicht, Azalealaan, Fresialaan, P.J.Jongstraat ( Paus). Alle kinderen in de basisschoolleeftijd van de Baskuul en/of uit Lutjebroek kunnen binnen in de Paus genieten van de musical die groep 7 voor Sinterklaas en zijn Pieten hebben ingestudeerd. Het zou gezellig zijn als de kinderen verkleed komen als Sint of Piet.

Ook zal het feestelijk staan als de huizen langs de route de vlag hebben uithangen. Na deze gezellige middag brengt de Sint met zijn Pieten om 16.45 uur ook een bezoek aan de St. Nicolaas kerk waar een speciale gezinsviering is. We gaan er weer een mooi feest van maken.