Isoleer uw vloer en maak aanspraak op subsidie
woensdag 24 februari 2021

Dan is dit het moment om de knoop door te hakken. Sinds 4 januari 2021 is de regeling Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) van kracht. Deze regeling houdt in dat u in aanmerking komt voor subsidie als u uw vloer isoleert. Woodstock Vloeren kan dit uitstekend voor u uitvoeren.

U komt in aanmerking voor de regeling Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) als u huiseigenaar bent terwijl het huis uw hoofdverblijf is of als deze uw hoofdverblijf werd na renovatie. Onder de energiebesparende isolatiemaatregelen vallen isolatie van spouw, dak, gevel, vloer of glas. Bekijk ook de andere voorwaarden voor deze subsidie en lees de veel gestelde vragen SEEH-eigenaar én bewoner.

Deskundig en snel
Woodstock Vloeren is vertrouwd met de subsidieregeling. Wij weten aan welke voorwaarden de isolatie moet voldoen. Daarnaast gaan we met u op zoek naar de vloer die bij u past. Hebt u uw keuze eenmaal gemaakt, dan gaat het snel. Het merendeel van onze klanten heeft de nieuwe, geïsoleerde vloer al binnen veertien dagen in huis. De subsidieregeling maakt dit nog extra aantrekkelijk!

Welke vloerisolatie is het beste?
Juist omdat Woodstock Vloeren staat voor duurzaam, zijn wij uitstekend op de hoogte van de subsidieregeling. Onze adviseurs weten welke energiebesparende isolatiemaatregelen onder deze regeling vallen en welke keuzes u binnen de regeling kunt maken. We kunnen voor u ook een maatwerkadviesrapport opstellen. U ziet dan precies welke energiebesparende isolatiemaatregelen voor uw woning het beste resultaat en het hoogste rendement opleveren.

Laag BTW tarief
Sinds januari 2021 is er een nieuwe subsidie voor het isoleren van uw huis. U kunt voor deze subsidie in aanmerking komen door minimaal twee isolatiemaatregelen te laten uitvoeren. Op de arbeid voor het uitvoeren van de isolerende maatregelen geldt een 9% BTW tarief.

Dus, is uw oude vloer uit de tijd of vind u het niet meer passen bij het (nieuwe) interieur? En wilt u een goed geïsoleerde vloer met vloerverwarming en een eindvloer naar keuze? Dan kunt u niet om het Woodstock totaalpakket heen. Hierbij isoleren we eerst de vloeroppervlakte met schuimbeton (www.woodstock-vloeren.nl/schuimbeton). Hier bovenop brengen we de vloerverwarming aan met een dekvloer (anhydriet, zandcement of een mooie betonvloer) (www.woodstock-vloeren.nl/gietvloer). Ten slotte kunt u kiezen voor een eindvloer uit ons assortiment zoals woonbeton, PVC, laminaat of parket. Bij woonbeton van Woodstock heeft u geen dekvloer nodig want we storten het woonbeton direct over de vloerverwarming heen (www.woodstock-vloeren.nl/vloerverwarming).

Waarom Woodstock Vloeren?
Met het Woodstock totaalpakket hoeft u zich geen zorgen te maken over het werk van verschillende bedrijven. Wij verzorgen het hele proces met één vast aanspreekpunt en deskundig advies op maat. Een vloer vormt de basis van uw woning en moet degelijk uitgevoerd worden voor een succesvolle verbouwing. Wij geloven dat een goede verbouwing begint met een goed adviesgesprek. Graag denken wij met u mee, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door ons vakmanschap. Bij ons kunt u er van op aan dat alleen de allerbeste vakmensen uw een vloer van hoge kwaliteit leveren. Bovendien hechten wij veel waarde aan het leveren van service. Naar onze mening is dit de enige manier om als bedrijf te groeien: Uitstekend werk leveren en een tevreden klantenkring opbouwen.

Binnen twee weken de vloer die bij ons past
“We twijfelden al maanden. De ene dag wilden we een houten vloer, de andere dag een gietvloer. Wat we wel zeker wisten: we wilden vloerverwarming en onze nieuwe vloer moest een strakke, moderne uitstraling hebben. Bij Woodstock Vloeren voelde het meteen goed. De verkoper zette van alle vloeren de voor- en nadelen op een rij, waardoor de keuze opeens veel gemakkelijker werd. En de grootste verrassing? De vloer lag binnen twee weken”! - Petra van Bemmel

Kijk voor alle voorwaarden op www.rvo.nl. Het aanvragen van subsidie loopt via deze website en u heeft er uw DigiD-inloggegevens voor nodig. Kijk voor meer informatie over het uitvoeren van de isolatiemaatregelen op www.woodstock-vloeren.nl en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Woodstock BV.

Woodstock BV, Meiland 17, Obdam. T. 06-27379838