Jeugdprinses voor de Blockeniers
zondag 28 januari 2018

Stadsprins Patrem was super trots dat zovelen naar zijn prinsenbal waren gekomen. Deze avond werd ook de prominent van Blokker bekend gemaakt deze titel wordt eens in de drie jaar verleend aan een vrijwilliger die veel voor Blokker betekend.

Dit jaar werd het een echtpaar Rene en Nel van Santen kregen de prominenten ring om gehangen. Als klap op de vuurpijl kreeg de Vorst van de Blockeniers de titel van erelid van de Blockeniers toebedeeld. En alsof dat nog niet genoeg was kregen Ad en Emmy Snip de oorkonde van Blockeniers met een Gouden Randje! De Bloknoten gaven nog een gastoptreden Go Round en Kevin Bakker maakte het feest compleet.

De volgende dag stond dus in het teken van de bekendmaking van de jeugdprinses Blockeniers. Haar Adjudant werd Dave Lakeman en aan hun zijde maar liefst drie hofdames Janneke, Baukje en Robin. Ook werd er een hele nieuwe jeugdraad van elf gepresenteerd.

Wat stond dit gezelschap te stralen, ze hebben er met zijn allen zin in om er een schitterend carnavalsjaar van te maken. Het werd een bijzonder gezellige middag in Het Gouden Hoofd waar natuurlijk ook stadsprins Patrem, Adjudant Filius en de hofdames Lindsey en Louise bij aanwezig waren. Het eerste feestje voor de jeugd is zaterdag 3 februari in de Koedshal waar vanaf 19.45 uur een frisfeest wordt gegeven. Entree vrij.