Jeugdvoetbaldagen bij SC Spirit ’30
maandag 14 februari 2022

Jeugdvoetbalopleiding organiseert, opnieuw, op het complex van SC Spirit'30 tijdens de voorjaarsvakantie, een uniek driedaags "trainingskamp": De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 februari 2022.

Mooi trainingsshirt cadeau
Ook dit keer ontvangen alle deelnemers weer een mooi trainingsshirt. Alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! Programma is tijdens deze dagen als volgt; 10.00 uur Aankomst. 10.15 uur Inleiding. 10.45 uur Training. 12.45 uur Pauze. 13.45 uur Wedstrijden. 16.15 uur Afsluiting. De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.

Voordelen van de Wiel Coerver methode
Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. " Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl.
De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 80,- (inclusief trainingsshirt!).
Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding: Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal. Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten. Een ( NIEUW) Trainingsshirt. Prijzen voor de winnaars.

Inschrijven
Surf naar: https://www.jeugdvoetbaldagen.com/meld-je-nu-aan/jvd-spirit-30 en schrijf je in.
Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn.
Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn altijd mogelijk.
Tot ziens in de voorjaarsvakantie op het prachtige sportcomplex van SC Spirit ’30