Joris Linssen & Caramba-Serenade
donderdag 28 december 2017

Serenade is geïnspireerd op het Mexicaanse gebruik een orkestje in te huren om je geliefde het hof te maken of je overleden helden te eren. Op Allerzielen (Día de los muertos, Mexicaanse dodendag) maakte de groep een rondreis langs belangrijke plekken van overleden Nederlandse artiesten, om ze te eren met een lied. En in de zomer stonden de amigo’s onder menig balkon een liefdeslied te zingen.

Joris Linssen en zijn vrienden smeden deze verhalen en liedjes aaneen tot een hartverscheurende en hilarische voorstelling. Een ode aan het leven, de liefde en de muziek. Caramba staat bekend om de meeslepende verhalen van Joris, het virtuoze accordeonspel van Marcel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme.

Joris Linssen & Caramba bestaat sinds 1999 en bracht zeven cd's, twee dvd's en een lp uit. Er is ook een gelijknamige cd Serenade verschenen in november 2016 bij Coast to Coast. Elk voorjaar toert de band drie maanden langs de schouwburgen met een theaterconcert. Najaar 2013 ging de bioscoopfilm ‘Met jou heb ik geleerd’ in première, over hun magische tournee door Mexico. De televisie bewerking van 50 minuten werd door meer dan 400.000 mensen bekeken en is zeer lovend ontvangen.

Zanger Joris Linssen wordt vergezeld door zijn amigo's Marcel van der Schot (accordeon en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang) en Djem van Dijk (percussie en zang). Entree: € 17,50. Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nl info@drom.nl – 0228-312076.