Jubileumconcert 20 jaar Happy Together
dinsdag 21 november 2017

Happy Together brengt tijdens het jubileumconcert een selectie uit haar repertoire van de afgelopen 20 jaar, aangevuld met gloednieuwe liedjes en arrangementen. De laatste maanden is er enthousiast gerepeteerd door het koor. Speciaal voor dit jubileumconcert heeft Happy Together de gelegenheidsband Polderjazz uitgenodigd, met zangeres Ingrid Schouten.

Het repertoire van deze muzikale middag varieert van popliedjes uit de afgelopen vijf decennia en er staat ook een klein stukje cabaret op het programma. Bij Happy Together staan saamhorigheid, gezelligheid en vooral plezier in zingen voorop. Dit is dan ook wat het koor wil overbrengen tijdens het concert. 

Jubileumconcert Zangkoor Happy Together. Café De Witte Valk, Dorpsstraat 175, Zwaag. Zondag 26 november, aanvang 15.00 uur, zaal open 14.30 uur. Entree: volwassenen € 7,50. In de pauze wordt er een loterij gehouden. Zingen verbindt mensen, zingen is ontspanning, maar zingen is vooral erg leuk! En dat is wat de leden van Happy Together ook nastreven: lekker zingen met elkaar in een gezellige sfeer. Maar natuurlijk wel met het doel er iets moois van te maken. 

Zangkoor Happy Together is opgericht in 1997 en bestaat uit ongeveer 40 vrouwen, afkomstig uit Zwaag en directe omgeving. Het koor zingt voornamelijk popsongs, maar ook liedjes met een andere oorsprong; zolang het maar lekker in het gehoor ligt. Er wordt zowel in het Engels als in het Nederlands gezongen, over het algemeen driestemmig. Marianne Uyterlinde is de dirigente en het koor wordt steevast begeleid op de piano door Wilbert Commandeur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Kerner, voorzitter Happy Together. Email: happy-together@live.nl Website: www.zangkoorhappytogether.nl