Juwelier van den Mosselaar
woensdag 04 april 2018

 

De nieuwe zomer collectie bij juwelier Van den Mosselaar bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van sieraden en horloges. De bekende S!ilk sieraden zijn er voor mannen en vrouwen. Deze fair trade, handgemaakte zilveren sieraden met verfijnde afwerking, al dan niet gecombineerd met leer, staan gegarandeerd voor een tijdloze, stoere stijl. Daarnaast heeft ook Zinzi de collectie verder uitgebreid met nieuwe oorbellen, ringen en horloges. Betaalbare, zilveren sieraden voor iedere gelegenheid.

Karma heeft nog steeds de vertrouwde armbandjes met echte edelstenen, geregen op koord of elastiek, met of zonder bead. Ook hebben ze leuke, fashionable oorbellen voor een zacht prijsje. Voor wie een blijvend sieraad wilt, is er onze eigen Magma collectie. Exclusief voor ons ontworpen modellen, gegoten in 14 krt geel- of witgoud, gezet met diamant of zirkonia. En aan te passen naar uw wensen.

Ook bij de horloges is er volop nieuws te melden. De nieuwe collectie van Esprit bijvoorbeeld. Dit bekende kledingmerk is weer helemaal terug met een nieuwe lijn horloges. Stijlvol en altijd betrouwbaar, completeren ze je outfit en persoonlijke stijl. Klassiek, elegant of sportief? Het is er allemaal.

 
Tot slot nog een noviteit; de Locman horloges, rechtstreeks vanaf Elba, Italië. Met Italiaans design voor hem en voor haar. Op slechts 19 plekken in Nederland te vinden en dus ook bij juwelier Van den Mosselaar, Hoofdstraat 230 in Bovenkarspel, tel. 0228-515827 - zie ook www.mosselaarjuwelier.nl en volg ons op Facebook en Instagram.