Juwelier van den Mosselaar introduceert nieuwe collecties
vrijdag 27 maart 2020

Daar hebben zij nieuwe collecties ingekocht van onder andere Esprit, Karma en Ania Haie. Ania Haie is een nieuw sieradenmerk met trendy sieraden. De sieraden zijn 925 zilver gerodineerd, gold plated of rosegold plated. Iedere individuele collectie zet een specifieke modetrend van dit moment in de spotlight. Ieder sieraad is ontworpen met de bedoeling om gecombineerd te kunnen dragen, maar door de unieke details in de designs kunnen ze ook makkelijk los gedragen worden. 

Daarnaast presenteren zij vol trots het trouwringenmerk Rauschmayer. Dit Duitse merk maakt al 50 jaar trouwringen van hoge kwaliteit. Iedere trouwring is handgemaakt maatwerk en te herkennen aan de ingegraveerde geluksduiven. Ook garanderen zij op Rauschmayer-ringen een nabestelgarantie van 25 jaar. Mocht de ring dus ooit verloren gaan en geen deel meer uitmaken van de collectie, dan kunt u hem nog 25 jaar lang bij ons nabestellen.
Wil of kan je de deur nu niet uit, maar wil je wel graag alvast inspiratie opdoen voor jullie trouwringen, kijk dan eens op https://designer.rauschmayer.com/ en ontwerp alvast je eigen droomring.
We hopen iedereen snel weer te mogen zien in onze winkel!!!
Tot die tijd, volg ons op facebook en Instagram.

 

Fotobijschrift;
Tjeerd en Daniëlle van den Mosselaar voor hun zaak.