Juwelier van den Mosselaar is er klaar voor
woensdag 28 april 2021

Na een zware periode waarbij de winkel vlak voor kerst noodgedwongen dicht moest vanwege de lockdown, mag de winkel vanaf vandaag weer open. De afgelopen maanden was de winkel alleen geopend voor reparaties, bestellingen en later ook voor winkelen op afspraak, maar vanaf vandaag mag er weer ouderwets, gezellig gewinkeld worden. Wel met de nodige voorzorgsmaatregelen als: handen desinfecteren, mondkapje dragen en een maximum aantal klanten tegelijk in de winkel.

Liefde, vriendschap of behaalde mijlpaal
Tjeerd en Daniëlle zijn heel blij dat de winkel weer open mag. ’Een winkel zonder klanten is geen echte winkel. De sieraden verloren hun glans, de tijd leek langzamer te gaan’. Toch waren er genoeg klanten die juwelier van den Mosselaar wisten te vinden voor aankopen, reparaties en opdrachten. De ondernemers zijn hun klanten daar erg dankbaar voor. ‘Nu zijn de sieraden opgepoetst, de collecties aangevuld en staat ons team klaar om iedere klant met aandacht en liefde te helpen’.
Om dit heugelijke feit te vieren ook een leuke actie bedacht. Bij aankoop van een sieraad of horloge maak je kans op een juwelierscheque ter waarde van €25,-. Onder alle kopende klanten worden namelijk 10 juwelierscheques verloot.
Juist nu is het fijn om liefde, vriendschap of een behaalde mijlpaal te bezegelen met een waardevol cadeau. Met een aandachtig uitgezocht sieraad of een mooi horloge maak je van een moment als bijvoorbeeld Moederdag een blijvende herinnering.

Juwelier van den Mosselaar; Hoofdstraat 230 Bovenkarspel; www.mosselaarjuwelier.nl