Kaartverkoop Dijkpop begint zaterdag
donderdag 07 februari 2019

Traditioneel begint het Dijkpop festival weer met de Dijkpop-Blinddate-ticket actie. Zoals voorgaande jaren kun je op de zaterdag voor Valentijnsdag, voor een aantrekkelijke prijs, jouw geliefde verrassen met een ticket om samen op 6 juli te genieten van zon, vrienden, heerlijke muziek, lekker eten en een relaxte sfeer! 

Dijkpop Blinddate entreekaarten bestel je voor slechts € 25,00 (excl. reserveringskosten) in plaats van de reguliere voorverkoop prijs van € 40,00. Deze actie geldt alleen op zaterdag 9 februari en was voorgaande jaren binnen enkele minuten uitverkocht. (LET OP! Slechts een beperkt aantal blinddatekaarten beschikbaar).
 
Daarnaast is Dijkpop is een festival voor alle leeftijden. Ben je 6 juli jonger dan 18 jaar? Geen probleem. Voor deze bezoekers is er de voordelige Jong & Fris entreekaart. Kaarten zijn te koop vanaf zaterdag 9 februari 10:00 uur. De afgelopen edities was het festival steevast uitverkocht. Dus om teleurstelling te voorkomen. Koop je kaarten dus op tijd via www.dijkpop.nl/tickets