Kasteel Radboud in de herfstvakantie!
zondag 22 oktober 2017

Ook leren zij over de levenswijze van deze mooie vogels en uiltjes. Valkenier Martin legt het bijzonder beeldend en meeslepend uit, met de nodige humor. De kosten per kind zijn € 10,- , aanmelden kan via een mailtje aan valkenier@kasteelradboud.nl. Vermeldt daarin de volledige naam en leeftijd van uw kind. 

Een ‘gewoon’ kasteelbezoek met bezoek aan onze piratententoonstelling kan natuurlijk ook. In de tentoonstelling komen vier personages aan bod die banden met West-Friesland hadden en in allerlei varianten een piratenleven leidden. Verschillende aspecten van het piratenleven worden toegelicht en het verschil tussen kapers en piraten komt aan bod.

De grote én kleine bezoeker mag zelf aan de slag met een aantal activiteiten die horen bij het piratenleven op zee. Voor de kinderen is er een speciale speurtocht ontwikkeld waarmee ze met een heuse schatkaart in het kasteel op zoek gaan naar de Schat! Tijdens de herfstvakantie is kasteel Radboud elke dag geopend 11:00-17:00 uur! Meer informatie vindt u op onze website www.kasteelradboud.nl