Kensington en André Hazes spelen Live in Hoorn!
vrijdag 02 februari 2018

Zaterdag 23 juni: Kensington, André Hazes, Maan, Starstruck en Qmusic het Foute Uur Live. Het is de organisatie gelukt om Kensington te verleiden naar Live in Hoorn te komen. Kensington speelt in 2018 niet vaak op festivals, dus dit is een geweldige kans voor alle liefhebbers in en rond Hoorn om hen te kunnen bezoeken. Natuurlijk worden, tijdens dit 90 minuten durende live optreden, alle grote nummers van de meest succesvolle Nederlandse band van dit moment gespeeld.

Hits als “Streets”, “War” en “Done with it” knallen straks over het Pelmolenpad, net als “Sorry” en “Heading up high” welke Kensington samen met Armin van Buuren heeft uitgebracht. In 2017 vulde Kensington maar liefst 5x de Ziggo Dome en de 4 mannen uit Utrecht zijn inmiddels een regelrechte sensatie te noemen. Internationale allure in Noord-Holland!

Deze editie belooft helemaal fantastisch te worden, want Live in Hoorn heeft een wens van velen kunnen realiseren: André Hazes komt ook naar Hoorn! Deze rasartiest is mega-populair dus dat belooft een geweldig feest te worden. Zeer speciaal want het gaat om een live optreden van 60 minuten lang samen met zijn 9-koppige band! En de feestvreugde wordt alleen maar groter als je bedenkt dat daarnaast ook Maan, Starstruck en Qmusic het Foute Uur Live zullen komen optreden op 23 juni. 

Live in Hoorn is een initiatief van de Westfriese ondernemers Kees Verbeek, Marinus Zoutendijk en Rob Ursem. Ondernemers die met hun eigen bedrijven, Abovo Media en Ursem Modulaire Bouwsystemen, ook fungeren als hoofdsponsor. Kaartverkoop start zaterdag. 

Een ticket kost 34,75 euro exclusief servicekosten. Ze zijn te bestellen via liveinhoorn.nl of via ticketmaster.nl. De voorverkoop start zaterdag 20 januari om 8:00 uur. Je kunt je tickets ook telefonisch bestellen bij TicketMaster via 0900- 300 1250 (60 cpm), via de app van Ticketmaster en bij alle winkels van Primera. Meer informatie over de acts en het laatste nieuws over Live in Hoorn is te vinden op liveinhoorn.nl