Kermis Grootebroek
dinsdag 19 september 2017

Drie dagen lang wordt het evenemententerrein omgetoverd tot het bruisende centrum van Grootebroek. De kermisattracties worden opgebouwd op het parkeerterrein voor Excelsior, op het naastgelegen grasveld plaatst het kermiscomité een feesttent, buitenpodium en diverse foodtrucks. 

Het comité heeft zich ingezet voor een programma voor alle leeftijden. Voor de allerjongsten worden op zondagmiddag gekke spellen georganiseerd in de feesttent. Van slagroomtaartjes gooien tot het wc-drollenspel, ook kan er geschminkt en getekend worden. Voor de grotere kinderen is er op zaterdagmiddag een oefenbaan voor paintball, staat er een gigantische stormbaan en kunnen er penalty’s genomen worden op een muur van wasmachines. 

Intussen kan er ook worden genoten van een muziekje, drankje en hapje op het veld, dat net als vorig jaar genoeg ruimte biedt om even gezellig bij elkaar te staan of zitten. Op vrijdag en zaterdagavond wordt in de tent een feestje gebouwd door respectievelijk de feestbands Party Criminals en Saints ’n Sinners. Afgewisseld door het geinige duo Dansado & De Feestneger en de gouwe ouwe 70’s en 80’s meezingers van de drie Westfriese nachtegaaltjes van Triple Treat.

Traditiegetrouw wordt op zondag de kermisvolleybal georganiseerd. Na het succes van vorig jaar, toen ruim 30 teams zich inschreven, is dit jaar op het terrein rekening gehouden met een groot aantal deelnemende teams. Voor meer informatie over het programma of inschrijven voor het volleybal, ga naar www.kermisgrootebroekreloaded.nl