Kerstfeest bij De Reigerspassage
dinsdag 12 december 2017

Het belooft weer een gezellige drukte te worden op zaterdag 16 december. En natuurlijk zal ook de kerstman een kijkje komen nemen. Verder is er sfeervolle live-muziek van een koor en zijn er diverse proeverijtjes. Ook staat er een wensboom, waarin u een wens kunt hangen. En wie weet komt die nog uit…

Ook de kerstmarkt zelf biedt dit jaar weer een ongekende hoeveelheid leuke kerstgeschenken en presentjes voor onder de kerstboom. Het aanbod is zeer gevarieerd met o.a. mooie kinderkleding, leuke speldjes en zelfgemaakte kaarten. Ook kunt u komen proeven van zelfgemaakt bier, is er nieuwe poppenkleding en biedt Reisbureau Hoogkarspel volop inspiratie voor een mooie reis naar de sneeuw of naar de zon.

Voor wie creatief aan de slag wil biedt de kerstmarkt eveneens volop mogelijkheden. Zo kunt u deelnemen aan een workshop kerststukjes maken. U kunt zich opgeven bij Deen Supermarkten, waar een inschrijfformulier voor u klaar ligt. U betaalt hiervoor €2,50 inclusief materiaal. Mailen kan ook: ebeukema@quicknet.nl Er is plek voor 30 mensen. Kortom; alle reden om zaterdag 16 december naar De Reigerspassage in Hoogkarspel te gaan.