Kerstinzameling voor eenzame ouderen
maandag 03 december 2018

Tijdens de inzameling kunnen bezoekers iets in de winkel onder de kerstboom achterlaten, bedoeld voor de kerstpakketten die tijdens de bezoeken aan deze ouderen rond de feestdagen worden uitgedeeld. De inzamelactie begon al in oktober en inmiddels zijn er al wat kerstpakketten samengesteld. Maar er is er nog meer nodig. Zoals elk jaar worden er honderden ouderen persoonlijk bezocht door de stichting. Voor sommige ouderen is dit een emotioneel moment en inmiddels wordt er ieder jaar erg naar uitgekeken.

Iedereen kan een bijdrage leveren door kerstartikelen en lekkernijen te schenken. Uiteraard mag het ook iets anders zijn zoals verzorgingsproducten, iets handgemaakt of creatiefs, een handgeschreven brief of puzzelboekjes. De inzamelactie loopt t/m 15 december en vindt bij de kringloopwinkel plaats op De Oude Veiling 22 in Zwaag.

U kunt ook als bedrijf een bijdrage leveren aan deze actie. Zo heeft De Scharrel Slagerij Hoorn waardebonnen geschonken en wordt er ook binnenkort een bijdrage geleverd door Hema.