Kerstpakketten actie
donderdag 21 december 2017

In de Harpstraat is het een drukte van belang. Regelmatig stapt er iemand binnen met een pakket maar soms ook met dozen speelgoed. Lida Hofstede van de Baanbreker is elk jaar weer ontroerd hoe gul mensen geven aan hun medemens die wel een lichtpuntje in deze dagen kunnen gebruiken.

De december maand is een dure maand en mensen beneden het bestaansminimum weten vaak werkelijk niet hoe ze de eindjes weer aan elkaar moeten knopen. Vooral gezinnen met kinderen ondervinden veel problemen in deze maand. Daarom doen we een appel op iedereen die wat kan missen. Dat hoeven echt niet altijd dozen vol spullen te zijn maar een pak koffie en thee, een pakje pasta of een mooi sfeerlichtje, een spel voor de kinderen ect. Alles is welkom. Ook bedrijven roepen we op om ons te helpen de pakketten weer mooi gevuld te krijgen met goede producten.

Een vaste groep enthousiaste helpers maken er mooie gevulde pakketten van. Mensen die dit zelf hard nodig hebben kunnen zich inschrijven bij de Baanbreker via tel: 0228-317416 op kantoortijden. De inbreng van spullen en levensmiddelen kan op alle dagen van de week behalve zondags. Vanaf 9.30- 17.00 uur. Adres Harpstraat 3 1601 GN Enkhuizen. Contact persoon Lida Hofstede L.hofstede@baanbrekerenkhuizen.nl