Kerstvakantie op de ijsbaan
vrijdag 22 december 2017

Wil je iets later komen dan kun je gebruik maken van onze vakantiearrangementen. Voor de kinderen hebben wij een arrangement inclusief entree en een goed gevulde kidsbox voor maar € 9,50. Ook aan de volwassenen hebben wij gedacht. Het volwassen arrangement is € 10,00 per persoon, inclusief entree en koffie / thee met een gevulde koek.

Vanaf woensdag 27 december worden er wederom tal van leuke activiteiten georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om mee te komen doen aan de georganiseerde kinderactiviteiten. Iedereen is van harte welkom om mee te doen! Van oliebollenrace tot knutselwerkjes maken en diverse andere spelletjes op en rond het ijs. Je kan het zo gek niet verzinnen of het kan bij De Westfries! Om het jaar goed af te sluiten wordt er op 30 december geheel in de stijl van de jaarwisseling gezellig geknutseld. 

Op dinsdag 2 januari organiseert IJsbaan De Westfries het Frozen ijsfeest. Natuurlijk zijn Anna, Elza en Olaf ook van de partij. Alle activiteiten zijn van 13.00 tot 16.00 uur. Deelname aan de activiteiten is naast een geldig entreebewijs geheel gratis. De ijsbaan is op Eerste Kerstdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en op Tweede Kerstdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Op oudejaarsdag zijn wij geopend van 09.00 uur tot 16.30 uur. Op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Kijk voor de complete programmering op de website van de ijsbaan: www.optisport.nl/ijsbaandewestfries