Keurslagerij Timo Boon krijgt nieuwe eigenaar
zondag 21 februari 2021

Na ruim 30 jaar als zelfstandige ondernemers is het genoeg . Tijd om andere dingen te gaan doen.
Timo z’n eerste kennismaking met het slagersvak was bij slagerij Jack Glas in Enkhuizen. Hier heeft hij ervaring opgedaan en later nog bij Jan Bakker in Blokker. Na enige jaren het vak te hebben geleerd begonnen ze in de Korenbloem in Zwaag hun eerste eigen slagerij. Na vijftien jaar kwam de stap naar het Streekhof in Bovenkarspel. Een nieuwe zaak, nieuwe klanten, alles weer opnieuw opbouwen. En dat is meer dan gelukt. Veel vaste klanten, kwaliteits producten, en fantastische medewerkers. Alles bij elkaar top jaren!

Timo en Marleen zijn hun klanten ontzettend dankbaar voor het vertrouwen wat zij hun hebben gegeven. Dit geld uiteraard ook voor hun medewerkers – collega’s, trots zijn zei hierop en zullen zeker het contact blijven onderhouden met hen.

Op 26 en 27 februari, de laatste twee werkdagen , is er een speciale afscheidsactie voor u als klant; 4 gehaktballen halen en maar 2 betalen. Tevens zal er een kleine attentie zijn voor de klanten.
Timo en Marleen dragen vol vertrouwen het stokje over aan Tom van Egmond. Tom zal op zijn beurt zorgen dat alles blijft zoals het is, de producten, het personeel, de boer waar het vlees vandaan komt, achter de schermen blijft Timo Tom met zijn slagerij helpen. Ook zijn vrouw Marleen blijft werken en dochter Melissa zal Tom als zijn rechterhand (chef) blijven ondersteunen. De ambachtelijke producten zoals de verse en fijnste vleeswaren, vlees en eigen gemaakte kant en klare maaltijden blijven zoals ze zijn. Ook als Trio met de Keurslagers Marc de Meijer en Max de Koning zal alles hetzelfde blijven.

Wilt u afscheid nemen van Timo en Marleen dan bent u van harte welkom op 26 of 27 februari aanstaande!

Wij, het team van Weekblad Zondag, wensen Timo & Marleen Boon veel fijne vrije uurtjes toe voor de toekomst!