Keurslagerij Tom van Egmond vol enthousiasme van start
zaterdag 27 februari 2021

Onder de naam Keurslager Timo Boon is Tom nu de nieuwe eigenaar. Vol enthousiasme en heel blij met het vaste, bekende team van de slagerij zal ervoor worden gezorgd dat de slagerij zal blijven zoals hij altijd is geweest. Melissa, de dochter van Timo zal Tom als ‘rechterhand’ gaan assisteren.

De heerlijke ambachtelijke producten, de boer waar het vlees vandaan komt, de fijne vleeswaren en zelfgemaakte kant en klare maaltijden, alles blijft hetzelfde. Ook de samenwerking met de Keurslagers Marc de Meijer en Max de Koning blijft hetzelfde. Tom was al bekend met deze setting van de Kwaliteitsslagers en nu zal Tom de plek van Timo overnemen en de keurslagerij in Winkelcentrum het Streekhof vertegenwoordigen.
Marc en Max zien vol vertrouwen de samenwerking met Tom tegemoet en heten Tom daarom ook van harte welkom in het team!

Vanaf 1 maart zal, de hele maand, er elke week een openingsactie zijn. Deze week is dit een stuk grillworst voor € 1,- en een stuk leverworst voor € 1,-. En deze eerste openingsweek krijgt u bovendien een bakje filet americain gratis. Deze acties zijn trouwens ook geldig bij de andere twee slagers Marc en Max.
U bent van harte welkom en profiteer van de heerlijke openingsacties de komende vier weken!
Keurslagerij Timo Boon - Tom van Egmond, De Middend 212, Bovenkarspel. T. 0228-514127. www.boon.keurslager.nl