Kindercarnaval Bingoshow
zaterdag 06 februari 2021

Lekker thuis in de huiskamer meespelen voor diverse mooie prijzen en meedoen met onze fantastische interactieve Carnavalsshow. De show zal omstreeks 15:00 starten en duren tot circa 17:00.

Helaas gaat het carnavalsfeest dit jaar niet door zoals wij dat graag hadden gezien. Daarom organiseren wij in samenwerking met diverse carnavalsverenigingen (o.a. De Blockeniers en De Leste Stuiver) voor de jongsten onder ons een fantastische Carnavalsmiddag, in de huiskamer bij jou thuis!

Bij aanschaf van de Carnavalskinderbox zit een bingokaart. In totaal spelen wij twee rondes van tien prijzen per ronde, in totaal zijn er twintig fantastische prijzen te winnen. Uiteraard is het de bedoeling dat de ouders deze middag een handje helpen. Heb je bingo? Dan kom jij misschien live in de uitzending bij onze presentator. De hoofdprijs van iedere ronde wordt bij jou thuis bezorgd deze middag (live in de uitzending via een livestream)!

Naast de bingo zorgen wij voor toepasselijke invulling en entertainment deze middag. Verder zijn er voor de beste TikTok inzendingen bij onze ‘hotline’ een bijzondere attentie! Kortom, een middag die de jongsten onder ons niet mogen missen!

De Kinderbox is via de onderstaande link te bestellen. De Kinderbox kost €16,50, dat is inclusief bingokaart, leuke attentie en wat lekkers. Afhalen van de Kinderbox kan bij Sportcafé Zwaag of De Harmonie in Oosterblokker op zaterdag 13 februari tussen 09:30 - 13:30. Boxen kunnen besteld worden via www.harmonieblokker.nl

Alaaaf! Hopelijk tot dan.