Klaar voor de feestdagen
woensdag 01 december 2021

Bij 52.000 huishoudens is hij op de mat gevallen. Eigenlijk stond de brochure al voor vorig jaar gepland, maar toen gooide Corona roet in het eten. Dit jaar hebben Tjeerd en Daniëlle toch besloten de gok te wagen en de brochure te laten ontwerpen en drukken door Venhuis.

Eigen sieradenlijn en meer

Anders dan de vorige brochure staat niet alleen de eigen sieradenlijn, Magma, erin maar zijn er ook gastpagina’s van merken die verkocht worden bij juwelier van den Mosselaar. Een bewuste keuze vertelt Daniëlle: “Onze eigen sieradenlijn is heel belangrijk voor ons en onze klanten. In 1982 zijn Henk en Afra van den Mosselaar ermee gestart en sindsdien is de collectie verfijnd en uitgebreid. Tegenwoordig bestaat de collectie uit tientallen ringen, oorbellen, hangers en armbanden, die ondertussen ook in het buitenland gedragen worden. Maar niet iedereen wil goud of een sieraad dragen. Daarom hebben we ervoor gekozen om een deel van deze collectie op te nemen in de brochure. Zo kunnen klanten zien wat we allemaal nog meer verkopen en is er voor iedere klant een passend sieraad of horloge te vinden, voor jezelf of om cadeau te doen. Mocht je smaak er onverhoopt toch niet bijzitten, dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid om een bestaand sieraad aan te laten passen aan je wensen of om een nieuw sieraad te laten ontwerpen en maken. Twijfel je over een aankoop? Dan zijn er cadeaubonnen waarbij klanten in de maand december van ons 10% bovenop het gevraagde bedrag krijgen.”

Vanwege de huidige maatregelen is er tijdelijk geen koopavond, maar is juwelier van den Mosselaar ook op maandag geopend van 9:00-18:00 uur en is er zondag 19 december een extra koopzondag. Op die manier proberen we klanten genoeg tijd te geven om iets moois uit te komen kiezen.

Natuurlijk is er ook dit jaar weer de decemberactie waarbij klanten 10% van het aankoopbedrag terugkrijgen in de vorm van een tegoedbon.

Juwelier van den Mosselaar, Hoofdstraat 230, 1611 AN Bovenkarspel, T.0228-515827,
www.mosselaarjuwelier.nl