Klaar voor een stralende toekomst…
vrijdag 22 september 2017

Het pand waar voorheen de Aldi supermarkt was gevestigd, is vanaf 19 september niet alleen een moderne fietsspeciaalzaak geopend, maar ook eentje waar vakmanschap en ervaring hand in hand gaan. Dekker Tweewielers behoort tot één van de oudste zaken van Enkhuizen. Ruim 86 jaar staat er op de teller dat de naam Dekker aan fietsen wordt verbonden. En met de verhuizing deze week naar een nieuwe en veel grotere locatie kan de fietsspeciaalzaak van eigenaar Kees van Stek voorlopig weer volop vooruit.

Het nieuwe pand biedt Dekker Tweewielers ongekende mogelijkheden waar het gaat om presentatie en algehele bedrijfsvoering. Zo is de goed geoutilleerde werkplaats nu direct bij de winkel en bereikbaar via een eigen ingang. Een ander voordeel is dat het assortiment fietsen en accessoires verder kon worden uitbreidt. Ook is er de introductie van het eigen merk E-bikes; E-Energy bikes.

De E-Energy bikes zijn op eigen specificaties samengesteld. Daarbij werd uitsluitend gekozen voor bekende A-merken onderdelen. Bij Dekker Tweewielers worden deze E-bike modellen afgeleverd met een sterke 400wh accu voor een grote actieradius. Ze zijn direct leverbaar in twee frame-maten en in vier kleurstellingen. Andere bekende topmerken die u er tegenkomt zijn o.a. Gazelle, Sparta, Cortine en Qwic. 

Niet alleen het assortiment fietsen werd groter, ook waar het gaat om fietsaccessoires werd de lat flink hoger gelegd. Tijdens de openingsweken zijn er diverse spectaculaire aanbiedingen. Zie hiervoor de advertentie in deze krant. Verder is er een leuke kassabonactie bedacht, waarmee u kans maakt op een serie geweldige prijzen waaronder een Gazellefiets. Meer zien? Dekker Tweewielers heeft vanaf 19 september de deuren geopend aan de Torenstraat 10 in Enkhuizen, tel: 0228-312961. Zie ook www.dekkertweewielers.nl