Kleurrijke jubileumdag op Jozefschool Venhuizen
zondag 20 mei 2018

De jubilarissen worden door de collega's, leerlingen en ouders de gehele dag in het zonnetje gezet met vele kleurrijke activiteiten. Het wordt een vrolijke huldiging in de ochtend, een heerlijk lunch met pannenkoeken en de feestdag wordt afgesloten met een culturele voorstelling.

De vier jubilarissen zijn tezamen goed voor 132½ jaar onderwijstijd. Juf Lydia van Bleisem, juf Anja Buysman en juf Christien Bruin zijn inmiddels 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs en juf Jolanda Groot voor het aantal van 12½ jaar. Het bijzondere is dat deze jubilarissen altijd werkzaam zijn geweest op de Jozefschool in Venhuizen.

Het werk van de vier jubilarissen kenmerkt zich vooral door hun gedegen vakkennis, het meegaan in nieuwe onderwijsontwikkelingen en hun enthousiasme voor de leerlingen onder het motto ' We kunnen niet van alle kinderen sterren maken, maar we kunnen ze wel op hun eigen manier laten stralen'.

De jubilarissen hebben ook hun specifieke kwaliteiten. Juf Lydia zet zich extra in voor de culturele activiteiten en is zelf heel creatief. Juf Anja heeft veel ervaring met het werken met jonge kinderen en is rekenspecialist.Juf Christien is directeur en geeft inspiratie mee en weet op vele diverse gebieden de juiste verbindingen te leggen. Juf Jolanda heeft zich ontwikkelt tot een veelzijdige flexibele vakvrouw en is vooral ook sportief.

De jubileumwerkgroep is druk bezig met het verder uitwerken van het dagprogramma. De details over de activiteiten van het programma zijn bekend, maar blijven vanzelfsprekend tot op de jubileumdag geheim. Het tipje van de sluier is reeds gelicht. De kleurrijke activiteiten zullen als een ware verrassing voor de vier jubilarissen worden gepresenteerd.