Kom kijken op het Tabor College
dinsdag 09 november 2021

Op deze avonden openen de drie scholen hun deuren en zijn belangstellenden van harte uitgenodigd om rond te kijken in de prachtige gebouwen en om de verjaardag van het Tabor College mee te vieren. Als kers op de verjaardagstaart krijgen bezoekers op elke locatie een interessante lezing kado.

Ouderbetrokkenheid

Maandag 15 november geeft Leendert van Genderen de lezing 'Ouderbetrokkenheid, samen voor succes' in het recent gerenoveerde gebouw van Oscar Romero. Op dinsdag 16 november ontdek je wat vmbo onderwijs zo mooi maakt op d'Ampte. Aletta Smits geeft op deze locatie de lezing 'Help mijn kind gaat naar het voortgezet onderwijs'. Op woensdag 17 november wordt u meegenomen in het verleden en de toekomst van Werenfridus. Berthold Gunster sluit daar de avond af met de lezing 'Lastige pubers, heeft u even geluk.' Het is een kwestie van omdenken. Aanmelden voor de drie feestavonden kan via www.tabor.nl. Voor alle avonden geldt een inloop vanaf 18:30 uur. Het programma start om 19:00 uur.

Overzicht activiteiten

Begin 2022 vinden de jaarlijkse open huizen plaats op alle scholen van het Tabor College. Ook tijdens diverse andere voorlichtingsmomenten zijn er voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders/ verzorgers volop kansen om kennis te maken met d'Ampte, Oscar Romero en Werenfridus. Op www.dampte.nl, www.oscarromero.nl en www.werenfridus.nl staat een overzicht van alle activiteiten in de komende periode.

Kom kijken op het Tabor College en ontdek ons onderwijs!

Locatie d’Ampte, Berkhouterweg 5 in Hoorn, T. 0229-284151
Locatie Oscar Romero, Bouwsteen1 in Horn, T. 0229-285685
Locatie Werenfridus, De Keyzerstraat 1 in Hoorn, T. 0229-285828