Koren van Margreet Drijver in concert
vrijdag 01 december 2017

Ze komt uit een muzikaal nest en Margreet was al jong lid van diverse koren in en rond Hoorn. Bij Gerard Boedijn’s muziekschool deed ze 3 jaar koorscholing en toen het Westerhavenkoor, waar haar schoonouders zongen, zonder dirigent kwam te zitten, nam zij op verzoek het stokje over.

Dat is bijna 11 jaar geleden en nu heeft ze dus negen koren: na Westerhaven werd ze vervolgens dirigent van het Schoorkoor in Hoorn, het Sylvidakoor in Wognum, Con Brio en het Dames- en Herenkoor (bij uitvaarten) in Lutjebroek. Tussendoor heeft ze nog 3 jaar het Gemengd Koor in Grootenbroek gedirigeerd, een duobaan met Adinda Visser.

Het zijn allemaal verschillende koren, met ieder zijn eigen stijl en genre. Kerkelijke muziek, klassieke muziek, volksliedjes in alle talen, Nederlands, liedjes uit musicals, Margreet vindt alles leuk. Kom luisteren en genieten op 9 december in de Heilige Nicolaaskerk, P.J. Jongstraat 45 in Lutjebroek van 13.30 uur tot 16.30 uur. De toegang is gratis, maar er is wel een deurcollecte.