Korenfestival in Zwaag
donderdag 11 januari 2018

U leest het goed, er worden niet alleen smartlappen en Nederlandstalige nummers gezongen. Ook de liefhebber van Engelstalige popmuziek komt aan zijn of haar trekken. Ontroerend Goed en het Swaegh Zingt koor zingen trouwens niet alleen maar smartlappen. Aanvang 14.00 uur in de zaal van de Witte Valk aan de Dorpstraat 175 in Zwaag, entree is vrij.

Zij brengen ook liedjes van onder andere Guus Meeuwis, ABBA, Benny Nijman en Andre Hazes jr. Popkoor Join’s Meeting zingt o.a. Iedereen is van de wereld, Earth song en Don't worry bout me. Voldoende variatie dus. Swaegh Zingt is in de loop der jaren uitgegroeid tot een enthousiast en harmonieus koor waar met veel plezier naar gekeken en geluisterd wordt.

Het koor zal haar uiterste best doen om het publiek muzikaal te vermaken. Ook Ontroerend Goed en Popkoor Join’s Meeting zullen zich niet onbetuigd laten, en als klapstuk zal onze eigen accordeonist Simone Beerepoot deze middag afsluiten, dus het belooft niet alleen een gezellige maar ook een geweldige middag te worden.