Kunst bij van Bleiswijk
zaterdag 29 juli 2017

Vanaf 29-7 juli zijn er twee exposanten die hun werk laten zien. Annelies Mellema Hooy kunstenaar uit Enkhuizen met het thema : “met het oog op kleur”, werkt met acryl verf met kwast of paletmes. Ongeveer 10 jaar geleden begon ze met schilderen bij Elly Maris.

Ze laat bij van Bleiswijk mooi kleurrijk abstract werk zien. Ze werk vanuit eigen inspiratie meestal met veel kleuren maar soms ook zwart wit combinaties. Ze schildert momenteel met ondersteuning van Tiny Schoenmaker in Venhuizen. Er zijn diverse boeiende werken te bekijken van haar hand. 

Lida laat zelf twee kleine werkjes van haar hand zien uit de serie : I love Mondriaan!” Lida werkt al lang als lokale kunstenaar in West Friesland en exposeerde op verschillende locaties, vorig jaar voor het eerst op de kunst tiendaagse in Bergen. Dat was een bijzonder mooie ervaring voor haar. In haar werkzame leven is ze als manager aan het werk bij de Baanbreker in Enkhuizen waar ook verschillende kunstprojecten onder haar verantwoordelijkheid vallen. Wie belangstelling heeft om zijn /haar werk te exposeren en in het bezit is van werk met een minimale afmeting van 100-80 kan contact opnemen met Lida.

Dit kan door foto’s te mailen naar onderstaand email adres en het maken van een afspraak. De expositie loopt tot en met 24-8 en is dagelijks te bezichtigen tijdens openingstijden van het grand café. 
Voor informatie en verkoop : Lida Hofstede e-mail: l.hofstede@baanbrekerenkhuizen.nl  Of mob: 06-20877360