Kunstgras meer tuin en minder onderhoud!
dinsdag 25 april 2017

Kunstgras behoeft weinig onderhoud en is tegenwoordig niet meer van natuurgras te onderscheiden. Daarbij voelen vele soorten ook kindvriendelijk zacht aan en gaan jaren mee. Niet alleen particulieren kopen kunstgras maar ook bedrijven en overheden maken veel gebruik van het onderhoudsvriendelijk kunstgras. Zwartgroen uit Andijk speelt in op de trend en biedt meer dan 20 soorten aan. De restanten die overblijven, verkopen zij in de couponhal. Voor elk budget een oplossing!

Kunstgras is niet van echt te onderscheiden 
Veel mensen hebben na een week werken geen zin in maaien, mos verwijderen en sproeien. Onderhoud blijft een tijdrovende zaak in de tuin. Voor mensen zonder groene handen is dit geen plezierige bezigheid. Alleen “steen” is geen goede oplossing, groen hoort thuis in de tuin.  Steeds meer mensen willen na een inspannende week ontspannen en genieten van een “groene onderhoudsvriendelijke tuin”. Bijkomend voordeel is dat kinderen altijd op een schone grasmat spelen zonder vuil te worden.

Zwartgroen betrekt het kunstgras rechtstreeks van de fabrieken uit Genemuiden. Korte lijnen en dus laagste prijsgarantie. Door gebruik van lichte en donkere sprieten in de mat lijkt het net echt in de tuin. De frisse uitstraling en het onderhoudsvriendelijkheide karakter maakt dat het ook steeds meer door  bedrijven en semi-overheden gebruikt wordt. Steeds meer schoolpleinen, dakterrasen en entree-tuinen worden voorzien van kunstgras.

De bedrijfstuin en het plantsoen
Kunstgras is een duurzaam product. Geen wonder dat steeds meer organisaties kiezen voor deze oplossing. Het oogt het gehele jaar door fris groen zonder te sproeien. Zwartgroen ziet een toename in bedrijven en overheden die een keuze maken uit het assortiment kunstgras en het installeren overlaten aan een specialist zoals Zwartgroen.. Kunstgras gaat lang mee (10 jaar garantie!), daardoor zijn er op lange termijn minder kosten in verhouding tot het echte grasveld.

Met kunstgras “meer tuin en minder onderhoud”. Bij Zwartgroen in Andijk kunt u het zelf zien en voelen in de showtuin!