Kunstschilder Marius van Dokkum
vrijdag 27 november 2020

Kerstknuffel
Actueel is Marius van Dokkum zeker, want we zien hier op de nieuwste kerstkaart een echtpaar gezellig aan de tafel zitten, het is daar warm en gezellig, dat straalt ervan af en ze zitten allebei onder één kerstmuts met een mondkapje voor. De verliefde vrouw wil haar man toch graag een dikke zoen geven en héél stiekem gaat het mondkapje dan maar even onder de kin…

Expositieruimte De Mantel
Hans en Annet Mantel, bekend van Expositieruimte De Mantel in Andijk, houden jaarlijks een expositie van Marius van Dokkum met zijn prachtige schilderijen. Ook nu tijdens de open dagen hangt er nog veel werk (reproducties en origineel). Op speciaal verzoek zijn ze nu tot de kerstdagen twee middagen open voor het publiek, speciaal voor de Sint en Kerst verkoop.

De Artikelen
Bij Expositieruimte De Mantel zijn alle artikelen te koop van Marius van Dokkum. Bijvoorbeeld; (kerst) kaarten, met grote kortingen, puzzels, kalenders, boeken, onder andere de populaire Opa Jan kinderboeken, kerstboomballen, spellen, mappen enz. 
Webwinkel
Alle artikelen zijn ook online te bestellen via website www.advedi.nl 
Informatie
Tot de kerst is De Mantel geopend op vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur. (Andere dagen op telefonische afspraak). 
Expositieruimte De Mantel, Hornpad 19, Andijk. T. 0228-591425. E-mail; info@advedi.nl
Hans en Annet Mantel – van Dokkum.