Laat je inspireren door kunstenaars 9
woensdag 26 januari 2022

Schilder je graag maar komt het er niet van? Op zoek naar nieuwe inspiratie bij het schilderen?

Op dinsdagochtend 1 februari 2022 start ik met editie 9 van de schildercursus “Laat je inspireren door kunstenaars”. Ik heb weer een leuke en diverse groep kunstenaars samengesteld. Iedere week/2 weken staat een bekende of onbekende kunstenaar centraal, waar ik in het kort iets over vertel en werk van laat zien. Daarna geef ik een opdracht in de geest van de kunstenaar. We laten ons inspireren door het onderwerp of de techniek van de kunstenaar, maar altijd vormt dit slechts de aanleiding tot het maken van je eigen kunstwerk.

Deze cursus gaan we o.a. aan de slag met de Sterrennacht van Van Gogh, de schilderijen van taarten door Wayne Thiebaud, de pastels van Odilon Redon en de ontroerende foto’s van paarden, honden en katten van Charlotte Dumas.
Ik ga ervan uit dat je al enige ervaring met schilderen hebt. We werken in deze cursus vooral met acrylverf met af en toe een uitstapje naar een ander materiaal. We werken in een kleine groep, dus veel persoonlijke begeleiding. Een proefles à € 15,- is mogelijk.

Reacties cursisten:
“Ik heb iedere keer genoten. Cursusleiding ook prima”; “Superleuke cursus, waar je blij van wordt!”; “Leerzaam en inspirerend”

Cursuslocatie
De cursus wordt elke dinsdagochtend gegeven van 10.00 uur – 12.30 uur in De Nieuwe Doelen, Spoorstraat 2, Enkhuizen en start per 1 februari 2022 (11 lessen). De kosten bedragen € 145,- excl. materiaal. Mocht je later willen instromen dan kan dat. Mocht je vragen hebben, bel me op 06-21525440.

Voor het volledige programma en aanmelden, kijk op www.inekewerkman.nl, mail: iwerkman@yahoo.com of bel me op 06-21525440.