Landvolk met volksmuziek
zondag 28 januari 2018

De muziek is afkomstig uit Ierland, Engeland en Schotland. De muzikanten Jose, Remco, Ans en Peter brengen deze ten gehore middels viool, mandoline, gitaar, Ierse bouzouki, zang, trekharmonica en tin whistle. Peter is bekend van het Groot Enkhuizer Adhoc Orkest en samen met Ans actief bij de Folk club Hoorn.

Zij zijn niet alleen thuis in het Ierse en Schotse repertoire maar ook in de Vlaamse en Franse volksmuziek. Jose en Remco hebben zich gespecialiseerd n de Ierse muziek. Tijdens de oefenavonden bleek de combinatie en de muzikale ervaring van ieder een zodanig succes dat een première niet kon uitblijven. 

Na het optreden van Landvolk is er het traditionele rondje van de leden van de Folk club Enkhuizen, waarbij ook andere muzikanten en zangers welkom zijn om hun talent te tonen. Folk Club Enkhuizen, 31 januari, aanvang 20.00 uur, Restaurant Die Port van Cleve, Dijk 74-76 in Enkhuizen. Wij verheugen ons op uw muzikale bijdrage, de toegang is gratis. Voor meer informatie: 0228-314903 (Hans)