Laser Ontharen bij Rose Marie
zondag 01 maart 2020

Nooit meer harsen, scheren of epileren. Kortom snel van je ongewenste haren en huidirritaties af dat kan bij de laser specialiste van West Friesland Rose Marie instituut voor Totaalkosmetiek in Bovenkarspel. Rose Marie werkt met de meest geavanceerde laser techniek van dit moment: de Palomar Vectus. Het is op dit moment zelfs de meest krachtige Laser ter wereld.

Deze doeltreffende en zeer snelle ontharingsmethode is geschikt voor mannen en vrouwen en wordt toegepast op gezicht en lichaam. Na een vrijblijvend intake gesprek, wordt in samenspraak met u het behandeltraject opgesteld. De behandelingen vinden plaats om de 4-6 tot 8 weken, het aantal behandelingen verschilt per persoon, gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat bereikt wordt.
Deze winter heeft Rose Marie een laser actie voor de heren: gratis oksels laseren bij het laseren van de rug of borst. Voor de dames gratis oksels laseren bij het laseren van de benen of bikinilijn. Start deze maand uw laser traject dan kunt u gebruik maken van deze winteractie tot 30-4-2020. De laser behandelingen in het gezicht worden vergoed vanuit uw aanvullende ziektekosten verzekering. Check hiervoor uw polis of laat ons uw poli check doen.
U vindt de Huid & Laser salon van Rose Marie aan de Hoofdstraat 246, Bovenkarspel. Voor meer informatie www.rosemarie.nu