Laser Open Dag bij Rose Marie Instituut voor Totaalkosmetiek
dinsdag 23 januari 2018

Ontharingsdeskundigen Rose Marie Laan en Jan Dijzer kiezen voor topkwaliteit en werken met de meest geavanceerde lasertechniek van dit moment; de Palomar Vectus. Het is op dit moment de krachtigste laser ter wereld. Deze doeltreffende en snelle ontharingsmethode is geschikt voor zowel dames als heren en wordt toegepast zowel op het gelaat als op het lichaam.

Na een afspraak voor een eerste gratis consult en een intake gesprek, wordt in samenspraak met u een behandeltraject opgesteld. De behandelingen vinden plaats om de zes weken. Het aantal behandelingen verschilt per persoon, gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig voor het gewenste resultaat wordt bereikt.

Rose Marie start het jaar 2018 met een speciale Laser-actie, waarbij de bikinilijn gratis wordt gelaserd bij het laseren van de benen. Speciaal voor de mannen worden de oksels gratis gelaserd bij het laseren van de rug. Deze aanbieding is geldig tot 31 mei 2018. Tip; de behandelingen worden ook vergoed vanuit uw aanvullende pakket van uw ziektekosten verzekering (let wel, alleen voor het gezicht).

Wilt u meer informatie? Bezoek dan de Laser Open Dag bij Rose Marie op maandag 29 januari. U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur. Kom gerust binnen voor advies en informatie of om een afspraak te maken voor een gratis consult. Natuurlijk kunt u ook meer informatie vinden op de website www.rosemarie.nu Rose Marie Instituut voor Totaalkosmetiek is gevestigd aan de Hoofdstraat 246 in Bovenkarspel, tel. 0228-512664.