Leef je Droom
woensdag 27 februari 2019

Je wakker ligt door je vragen over de wereld. Je wakker ligt door je dromen voor de toekomst. Kevin Doesburg beleeft deze situatie in zijn nieuwe soloprogramma ´Leef je Droom´, welke hij 28 maart 2019 speelt in Dorpshuis de Stek, Op den Hoef 36 te Grootebroek. De deuren zullen om 19.00u openen en de voorstelling zal om 19.30u zijn aanvang nemen. 

Uiteindelijk heeft dit stuk voor Kevin maar één doel. ‘De voorstelling heeft één duidelijke boodschap. Leef je droom! Jaag je dromen na en maak van je droom de werkelijkheid,’ zegt Kevin. ‘Nadat bij mij reuma gediagnosticeerd was, heb ik het heel erg moeilijk gehad. Hoewel ik daarvoor al een andere ziekte had, wist ik één droom veilig te stellen. Artiest worden. Na de diagnose reuma kwam ook die droom in het gedrang. Mijn hart wilde wel, maar mijn lijf kon het niet. Toen heb ik de beslissing gemaakt om toch mijn droom na te jagen. Dit is wat ik wil. Werken in het theater en in het circus, ondanks mijn beperking(en). Dit wil ik andere mensen, het publiek, ook meegeven. Hoe klein de kans dan misschien ook is, dat het lukt … Probeer het! Ga er voor en probeer je droom werkelijkheid te maken.’

Deze voorstelling is voor Kevin dan ook onderdeel van het waarmaken van zijn dromen. Doesburg zegt: ‘Dit is de eerste keer, dat ik met mijn voorstelling een soort van tournee ga maken. Zo speel ik deze voorstelling ook in Spaarndam, Stede Broec, Amersfoort, Nieuwegein en waarschijnlijk nog meer plaatsen. Heel erg spannend, maar ook super gaaf om te kunnen doen!’Kortom, een voorstelling over dromen, waarbij herkenbare situaties en subtiele humor worden afgewisseld met de serieuze kant van het leven. Kevin Doesburg speelt zijn soloprogramma ´Leef je Droom´ op donderdag 28 maart 2019 in Dorpshuis de Stek, Op den Hoef 36, te Grootebroek. De deuren zullen openen om 19.00u en de voorstelling neemt om 19.30u zijn aanvang. Kaarten kosten €10,00 per stuk en zijn te bestellen via het bestelformulier op www.entertainmentproductiesdoesburg.nl. Voor verdere vragen.