Lekker avondje stappen en dansen
vrijdag 10 november 2017

Op zaterdag 25 november 2017 kunnen de 30-plussers weer lekker komen stappen en dansen in het Vereenigingsgebouw ‘De Tuf’ in Bovenkarspel. Up Beat Events, in samenwerking met T-Bone Reunion party, organiseren dan de 30UP party. Wie vroeger in Westfriesland ging stappen, kan weer lekker een keertje de dansvloer op.

Ron Denneman: "Na een aantal succesvolle T-Bone parties hebben we een korte pauze gehouden. De positieve reacties van de bezoekers geven eigenlijk aan dat er behoefte is om weer een avond lekker uit te gaan voor de ‘30 plus'. Lekker stappen en dansen in de buurt. De samenwerking met Up Beat events past dan ook precies.

Datum: Zaterdag 25 november 2017 Locatie: Vereenigingsgebouw ‘De Tuf’, Hoofdstraat 206 Bovenkarspel
Tijdstip: van 21:00 - 02:00 uur. Toegang: EUR 10,00 per ticket, voorverkoop via upbeatevents.nl

De 30Up Party neemt je mee naar de tijd van Afrokapsels, wijde broekspijpen, vetkuiven en fel gekleurde disco outfits met dé tijdloze discokrakers waarop je niet stil kan blijven staan. VJ Rob Huurman neemt je mee terug in de tijd met alle videoclips uit Avro's Toppop, MTV en alle andere bekende muziek zenders.

Zing mee met al die bekende Disco hits en al die andere super bekende plaatjes. In een avondvullend spektakel komen de meest vette en swingende disco hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 tot heden voorbij. Zo wordt het weer een echte avond stappen in Westfriesland, net als vroeger in de Stadsherberg, het Haventje, Irma La Douce of Van Rooijen.