Lekker eten & genieten van live muziek
zondag 05 november 2017

Voor “Postkantoor Live” zoekt het theater de beste muzikanten die op een klein podium in de foyer een intiem semi-akoestisch concert spelen. Voorafgaand aan het concert wordt een bijpassend menu geserveerd. Op 11 november is het thema "Burgers & Beer". Met ambachtelijke burgers en een bijpassend craftbeer uit de regio. Live muziek is er deze avond van Dieter van der Westen.

Soms breekbaar, soms rauw en groovy, maar altijd rechtstreeks uit het hart. De Nederlandse Americana en indiefolk artiest Dieter van der Westen maakt muziek met simpele herkenbare melodieën. Combineer dit met authentiek vakmanschap en je hebt Old Oak Tree, Van der Westens tweede studio album. Muziekblad Heaven gaf het album een 7.5 en schreef er het volgende over: "Het zal duidelijk zijn dat van der Westen 2017 inzet met een Nederlandse Americanaplaat die dit jaar nog maar overtroffen moet worden."

In Nederland werkte Dieter met bekende artiesten als Bløf, Paul de Leeuw, Frank Boeijen, Ali B, Eric Vloeimans en het Grammy Award winnende Metropole Orkest. Live speelt Van der Westen zowel verstilde, voor theater geschikte luisterliedjes als groovende Americana die menig festivalganger in beweging kunnen zetten. 
Een kaartje kost € 17,50 en is inclusief maaltijd, één drankje en koffie of thee na. Kaartverkoop via www.hetpostkantoor.info of aan de kassa van het theater.