Lieve Bertha in De Drom
maandag 05 februari 2018

Spontaan, recht voor zijn raap, met veel humor en lef. De twee heren besloten op hun tiende om samen artiest te worden, mooie dingen te maken en die aan heel de wereld te laten zien. En dat doen ze. Ze zijn autodidact en naturel, schrijven en zingen samen liedjes en maken filmpjes waarin ze mensen en zichzelf verrassen en uit hun comfort zone trekken. 

Natuurlijk kennen we Lieve Bertha als populaire YouTube-sterren. We zagen Koen en Rens als heuse Tijdreizigers naar onbekende bestemmingen liften, of als heuse Kringlopers oude, voor veel mensen als onbruikbare troep bestempelde materialen een nieuwe functie geven om daarmee de meest bizarre opdrachten uit te voeren.

De jongens geloven dat je pas echt een avontuur beleeft als je niet weet wat je te wachten staat, en alles resulteert dan ook in hilarische situaties en ontmoetingen. Maar na hun eerste theaterprogramma Ongekust riep het theater wederom en zijn de jongens terug met nog meer film, muziek en avontuur. Wie weet inspireren ze je zelfs om eindelijk werk te maken van je stoutste dromen en zelf op avontuur te gaan. Meer info www.drom.nl – 0228-312076.