Maaike Ouboter voor het eerst solo in het theater
vrijdag 04 oktober 2019

Dit keer alleen, terug naar de kern, terug naar waar ze vandaan komt. Met liedjes en verhalen over loslaten, vasthouden, over hoe alles verandert en jij toch altijd jij blijf, wie dat dan ook mag zijn. Na het overweldigende succes van Dat Ik Je Mis met 9 miljoen Spotify-streams en 20 miljoen YouTube-views, succesvolle clubtours en twee prachtige albums blijft Maaike een van de meest interessante Nederlandstalige zangeressen die het theaterpodium meer dan verdient.

In 2015 bracht zij, na het winnen van de titel De Beste Singer-Songwriter van Nederland, haar debuutalbum uit en speelde ze in datzelfde jaar haar eerste theatertour. Afgelopen jaar verscheen haar tweede album, Vanaf Nu Is Het Van Jou, waarvoor de zangeres op zoektocht ging. Een zoektocht vol hartverwarmende en hilarische ontmoetingen.

Voor haar nieuwe voorstelling ging zij wederom op zoek, maar nu in zichzelf. Naar wat haar beroert, naar wat haar ontroert en naar wat haar beweegt om de dingen wel of niet te doen. Met ontwapenende anekdotes en verhalen, bekende liedjes en nog niet eerder gespeeld materiaal komt Maaike in dit nieuwe theaterconcert als nooit tevoren zo dicht tot haar publiek. Maaike neemt je mee in haar wereld, wijst op details die we eerder niet zagen en laat ons opnieuw naar de dingen kijken.

“Ik kijk er heel erg naar uit om zo klein te gaan spelen. Open en eerlijk. Ik ben inmiddels weer wat ouder en verder en heb de afgelopen tijd de rust gevonden om terug te kijken en mezelf iets beter te begrijpen. Daar ben ik over gaan schrijven. Dingen waarvan ik dacht dat ik ze had verwerkt, of waarvan ik niet eens wist dat ze er zaten. Het is fijn om mijn hart op te kunnen schrijven, en bijzonder om het te mogen delen” aldus Maaike Ouboter.

De voorstelling is te zien op zaterdag 5 oktober in Theater Het Postkantoor in Bovenkarspel.
Meer informatie en reserveren: www.hetpostkantoor.info of 0228-743910.