Mammoet Woongigant voor uw totale woonwens
dinsdag 15 oktober 2019

U vindt hier echt alles om uw huis in te richten en aan te kleden. Maar liefst 8.500 m2 puur woongenot zoals complete vloeren, gordijnen, behang en meubelen voor in de hal, huiskamer en slaapkamer. Daarnaast kunt u bij deze Woongigant inspiratie opdoen voor uw tuin of balkon.

Herindeling

De afgelopen weken heeft er een complete herindeling in de showroom plaats gevonden. Het uitgebreide assortiment is nu nog overzichtelijker in beeld gebracht waardoor u duidelijk een goed beeld kunt krijgen van de diverse mogelijkheden en woonstijlen. Door het aanbod van de vele collecties bij Mammoet Woongigant is er echt voor ieder wat wils. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe verlichting dan vindt u dit hier in vele soorten en maten van stoer en robuust tot modern en elegant.

Morgana slaaptest

Ook op het gebied van slapen vindt u bij Mammoet een groot assortiment. Eén van de topmerken is Morgana. Er staan diverse modellen van dit merk voor u opgesteld. He grote voordeel bij Morgana is dat de klant een speciale slaaptest (DNA) kan ondergaan. Ze noemen het ook wel een persoons gebonden profiel. Het gaat om de keuze van het juiste bed en matras, want we willen immers allemaal goed slapen en met nieuwe energie ons bed uit stappen. Deze slaaptest kunt u bij Mammoet aanvragen en duurt ongeveer 8 minuten. Na deze 8 minuten weet u wel welk soort bed het beste bij u past en kunt u makkelijker uw keuze maken.

Outlet

Natuurlijk zijn er bij Mammoet regelmatig artikelen die de showroom moeten verlaten omdat ze bijvoorbeeld niet meer bij de nieuwste collecties passen. Deze artikelen mogen dan tegen zeer aantrekkelijke prijzen het pand verlaten. U vindt deze ‘superkoopjes’ op de speciale Outlet afdeling. 
Mammoet Woongigant heeft de montage en bezorging in eigen beheer, deze wordt verzorgd Mark, al jaren een vertrouwd gezicht. Mammoet is 7 dagen per week geopend, heeft geen koopavond maar kent wel openstelling op afspraak. Breng eens een bezoekje aan de showroom en laat u verrassen! De medewerkers heten u van harte welkom. 


Mammoet Woongigant, Zwaagdijk 227, Zwaagdijk - Oost. T. 0228-584796 www.mammoetwoongigant.nl