Mannen van Medemblik, maak je sterk
zaterdag 09 juni 2018

Zou u eens één van onze mannen willen bezoeken voor een échte mannen activiteit? Wij maken ons sterk voor onze mannen die weer mannen dingen willen ondernemen! Zeg nou zelf; wat doe je als man het liefst in Medemblik? 

Inderdaad een rondje door het centrum, visje halen, even bij de stoomtrein kijken, een ritje met de auto of gewoon een kop koffie op het terras en praten over de laatste nieuwtjes. Op de foto ziet u Meneer Veer die graag met u mee zou willen gaan, echter hebben we meer heren die graag op pad gaan voor een paar uurtjes vertier.

Komt u eens vrijblijvend langs? Passend bij uw wensen, beschikbare tijd en rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden kunt u door uw inzet als vrijwilliger van grote waarde zijn voor de heren van Omring locatie Waterpark. Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk? Bel of mail naar Kim Lub, coördinator vrijwilligerswerk Omring. Vraag naar de mogelijkheden en samen maken we er iets moois van. 
Telefoonnummer: 06-10929356 / Mailadres:kim.lub@omring.nl

 

 

 

 

 

 

 


Een persbericht sluit je af met een noot voor de redactie. Hierin geef je aan waar een journalist of redacteur meer informatie kan krijgen. Geef namen, e-mailadressen en telefoonnummers op van contactpersonen, of verwijs naar een website voor meer informatie. Geef aan dat deze informatie niet voor publicatie bedoeld is. Je wilt natuurlijk niet dat persoonlijke contactgegevens worden overgenomen in de media.