Mannen van Naam in de Drom
dinsdag 10 april 2018

In korte tijd hebben de MANNEN VAN NAAM indruk gemaakt in de Nederlandse theaterwereld. Met hun vrolijke folk-deunen, prachtige kleinkunstliedjes en hilarische autobiografische verhalen hebben ze al heel wat zalen opgezweept, ontroerd en aan het lachen gekregen.

Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven vinden de inspiratie in hun eigen levens. Bijvoorbeeld op Curaçao, de geboortegrond van Ad Grooten. Of in het Brabantse land, waar Ton en Wilbert zijn geboren. In hun studententijd. In vriendschap. In al die jaren dat ze door Nederland toerden. Maar ook dichter bij huis. In de muze. In de kinderen die werden geboren. In diezelfde kinderen die nu het huis uit gaan.

De vaders blijven achter vol verhalen die verteld moeten worden. Of bezongen in mooie liedjes. Theaterdiner bij Die Drie Haringhe Culinair begin van uw avond uit! Voorafgaand aan de voorstelling van de Mannen van Naam kunt u bij onze culinaire buren aanschuiven voor een theaterdiner. Zij serveren deze avond een speciaal twee-gangen menu voor de bezoekers van de Drom. Op vertoon van uw entreekaart (of e-ticket) is de prijs van dit menu € 27,50 (exclusief consumpties).

Wij raden u aan om tussen 18:00 en 18:30 uur te reserveren zodat u tijd heeft om ontspannen te kunnen dineren. Voor dit menu dient u te reserveren per mail (via info@diedrieharinghe.nl o.v.v. Drom Theaterdiner) of telefonisch (via 0228-318610). Entree € 15,00. Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nl info@drom.nl  0228-312076.