Maya zingt de wereld rond
vrijdag 22 september 2017

Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. We zijn allemaal op dezelfde planeet geboren, maar toch is iedereen anders. Wat maakt ons verschillend? En maakt dat wat uit? Aan de andere kant lijken we allemaal op elkaar en doen toch ook weer dezelfde dingen. Maya gaat met jou op wereldreis en zo ontdekken we in dit muziektheater een voorstelling van alles over het leven.

Maya zingt, danst en trommelt er op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar muzikale troubadours mee. Liedjes met herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken van o.a. Samba Salad en Barbatuques. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis.
Ga je mee? Kom verkleed als een wereldburger!

Maya is zangeres, actrice, danseres, theater & muziek docent, organisator, muziekprogrammeur, theatermaker en songwriter. Haar veelzijdigheid brengt haar in contact met veelzijdige mensen, projecten en plekken. Al deze disciplines hebben vooral één ding met elkaar gemeen, en dat is het podium. Mensen ontroeren, laten lachen, laten dansen, in beweging brengen, een spiegel voorhouden, het kind in ze naar boven halen en ze iets bijzonders meegeven. Van alle mensen zijn kinderen haar favoriet en ze neemt hen graag mee in haar fantasie.
Entree: € 10,00 / € 5,00 i.c.m. junior cultuur pas. Contactgegevens voor meer informatie: www.drom.nlinfo@drom.nl – 0228-312076.